Nöropatik Ağrı
Johns Hopkins Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ahmet Höke Uyardı: Diyabet Nöropatik Ağrı Riskini Artırıyor
Johns Hopkins Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ahmet Höke Uyardı: Diyabet Nöropatik Ağrı Riskini Artırıyor
Sinirler ve kaslar arasındaki iletişim bozukluğu Miyastenia Gravis hastalığına yol açıyor
Sinirler ve kaslar arasındaki iletişim bozukluğu Miyastenia Gravis hastalığına yol açıyor
Binlerce gıda ürününde ve bazı ilaçlarda bulunan yapay bir tatlandırıcıdır ASPARTAM. Düşük kalorili olmasından ve sofra şekerinden 200 kat daha tatlı olmasından dolayı hazır gıda sektöründe ve diyet ürünlerde sıklıkla tercih edilir.
Pamuk Prensesin üvey annesiyle mi girmişti dünyayla aramıza narsisizm? "Ayna ayna söyle bana, gerçi yok ki benden güzeli bu dünyada" Ayrıca çatlasındı tüm aynalar!
Her gün içtiğimiz sütün içinde olanlara inanamayacaksınız
Levrek, çipura daha az yağlı olduğu için kilo kontrolü yapanlara uygundur dedi.
Uzmanlar; Özellikle risk grubundaki kişilerin vakit kaybetmeden aşı olmaları gerektiğini vurguluyor.
Moderatör: Ecz. Hakan Gençosmanoğlu Konuk:Doç. Dr. Levent Kılıç
İstanbul Aile Hekimliği Derneği (İSTAHED) Bilim Komisyonu Üyesi Uzm. Dr. Çağrı Kılıçlı, Prostat Kanseri Farkındalık Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu.
HPV virüsü rahim ağzı kanserinden genital siğillere, baş-boyun ve anal kanserlere kadar hangi hastalıkların temel tetikleyicisi?
El yıkamak, gripten besin zehirlenmesine kadar birçok hastalık riskini azaltıyor